Şömine Kapakları, Camları Ve Izgarası

Şömine Kapakları, Camları ve Izgarası Nedir?

Ev dekorasyonlarının en önemli aksesuarlarından birisi şöminelerdir. Şömine kapakları ve camları ise şöminelerin oluşturduğu şıklığın tamamlayıcısıdır. Sizler için yılların vermiş olduğu birikim ile en şık ve kaliteli şömine aksesuarlarını sizlere sunmaktayız.

Şömine Kapağı

Şömineler şık ve kullanışlı tasarımları ile her bulundukları ortamı şıklaştıran objelerdir. Şömine tasarımını tamamlayan ise şömine kapakları olmaktadır. Şık görünüşlü ısıya dayanıklı ve şömineniz ile tam uyumlu şömine kapakları sayesinde evinizin şıklığına şıklık katabilirsiniz. Eskimiş yada şömine ile uyumlu olmayan kapaklar özellikle ateş yakılan şöminelerde gazın ve kötü kokunun dışarıya çıkmasını sağlar bu da sağlığa ciddi zarar verebilmektedir.

Şömine Camları

Şömine camı özel olarak ısıya ve darbelere dayanıklı olarak üretilmesi gereken maddedir. Bu anlamda şömine camı bir şöminenin en önemli parçasıdır. Şömineler zaman zaman yüksek ısılara ulaşabilmektedir. Bu ısı cam vasıtasıyla hem ortamı ısıtmakta hem de ateş ve yüksek ısıdan ortamdaki insanları korumaktadır.

Şömine camı seçimi yaparken kaliteli ve bilindik markalar tercih edilmelidir. Bu anlamda sektörde edindiğimiz bilgi ve deneyim ile sizlere en kaliteli ürünleri sunmaktayız. Şömine camlarımızın tamamı garantili ürünler olup yüksek ısıya ve darbelere karşı dayanıklı olarak üretilmiştir. Isıyı verimli şekilde dağıtacak şekilde dizayn edilmiş şömine camları ile şöminenizden maksimum verimi almanız sağlanmaktadır.

Şömine Izgarası

Şömine içinde yakılan ateş şömine ızgarası üzerine yerleştirilen odunların ve kömürün tutuşturulması ile yakılmaktadır. Şömine ızgarası vasıtasıyla yanan ateşten arta kalan kül ve partiküller ızgaradan aşağıya düşmektedir. Bu sayede de şömine temizliği kolay bir şekilde yapılabilmektedir.

Şömine ızgarası seçimi yaparken ızgara arasındaki boşlukların yanan malzemenin geçişini kolaylaştıracak şekilde olmasına dikkat edilmelidir. Büyük boşluğu olan ızgaralarda büyük parçalarda külün içine düşeceği için verimlilik düşecektir. Yine aynı şekilde aralıklar çok küçük olur ise bu seferde temizliği zorlaşacaktır.

En verimli ve sağlıklı şömine malzemeleri için 7/24 bizlere ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz.

ferforje şömine ızgarası