Ferforje Kamelya Çeşitleri

Ferforje Kamelya Nedir? Çeşitleri Nelerdir?

Bahçe ve verandalarda kullanılmak üzere çeşitli çardak modelleri üretilmektedir. Özellikle bahçe alanlarında kullanılmak üzere konfor alanı geniş olan ferforje kamelya modellerinde istenilen modellerde üretim sağlanmaktadır.

Ferforje Kamelya Nedir?

Alanı geniş bahçelerde veya büyük sitelerin geniş bahçe alanlarında kullanılmak üzere çeşitli modellemeler ile çok talep gören ferforje kamelya çeşitleri hammadde olarak demir ferforje olarak şekillendirilmekte ve kamelya ölçüsüne göre monte edilmektedir. Kullanım amaçlarının başında gelen ve tüm mevsimlerde kullanıma uygun olan ince demirin şekillendirilmesi ile üretilmesi ile birlikte aslında ahşap ve tahtadan da üretimi sağlanmaktadır.

İstenilen ölçülere göre özel üretim yapılmakta olup büyüklüğü ve kullanılan malzemelerin yoğunluğuna göre fiyatlandırma farklılığı söz konusu olmaktadır.

Ferforje Kamelya Nasıl Üretilmektedir?

Bahçelerin vazgeçilmez dinlenme yeri olarak sıklıkla kullanılan çardak olarak ifade edilen ferforje kamelya için öncelikle çizim işlemi gerçekleşmektedir. Talep edilen ölçüler çerçevesinde ahşap, tahta veya ince demirden ferforjeleri oluşturularak ferforje kamelya üretimi yapılmaktadır. Çeşitli şekillerde ölçüler alınabilmekte ve istenilen, ihtiyaç duyulan büyüklükte imalatı sağlanmaktadır. Ferforje kamelya yazın güneşten korunmak ve gölgeyi kullanmak adına oldukça işlevsel kullanılabildiği gibi kışın ise yağmur ve kar mevsiminde korunarak temiz havanın tadını çıkarmak mümkün olacaktır.

Ferforje kamelyanın estetik görüntüsünü üst sıralara çıkarmaktadır. Bu sebeple çardaklar genellikle ferforje ile tamamlanmaktadır. Ayrıca ferforje kamelya daha sağlam ve kullanışlı olması konusunda yardımcı olmaktadır. Yine farklı renk ve desenler ile üretimi söz konusu olmaktadır.